Meer resultaten voor crm afkorting

 
crm afkorting
 
Management Support.
Management Support is onderdeel van Vakmedianet groep. Vakmedianet groep maakt gebruik van cookies en fingerprints. Deze cookies en fingerprints worden gebruikt om de websites van Vakmedianet goed te laten functioneren en het gebruik van de websites te analyseren en te kunnen verbeteren.
CRM Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: CRM DE CRM ES CRM FR. Definities op Encyclo.nl: CRM 15x. Vertalingen CRM NLEN. certified reference materials; CRM Afkorting; certified reference material.
Customer relationship management Wikipedia.
De context waarin de afkorting crm gebruikt wordt, is meestal die van crm-systeem, zijnde een softwarepakket voor het beheren van klantgegevens en interacties met deze klanten. De term crm werd eind jaren negentig geïntroduceerd door dr. Er zijn verschillende hulpmiddelen die worden gebruikt bij crm-applicaties.
CRM verwarring: De dubbele betekenis van de term CRM Nederlands Kenniscentrum.
door admin mei 9, 2014 Customer relationship management CRM, ICT, Tips 0 Reacties. Het begrip CRM wordt door verschillende mensen steeds meer gebruikt. Maar wat is CRM tegenwoordig eigenlijk? Voor de meeste mensen betekent CRM precies waar de afkorting voor staat: klantrelatiemanagement.
CRM voor vastgoedbeheer: wat zijn de voor en nadelen van een digitaal dossier? NBIS.
Een CRM-systeem als hulpmiddel voor vastgoedbeheer. De afkorting CRM staat voor Customer Relationship Management. Deze software wordt gebruikt om gegevens en correspondentie met uw klanten of leveranciers centraal op te slaan en te gebruiken. Met deze data beschikt u altijd en overal over accurate en actuele informatie van uw relaties, wat bijdraagt aan een beter resultaat.
Microsoft CRM Microsoft Dynamics NAV.
Het zal zo de efficiëntie van uw bedrijf ongetwijfeld verhogen en, onderweg, ook nog eens zorgen voor een nieuwe instroom van waardevolle informatie over uw huidige en toekomstige klanten en relaties. Wat is CRM? CRM is de afkorting van Costumer Relationship Management.
Wat is Customer Relationship Management? Marketingtermen.nl.
De gedachte is dat medewerkers die alle relevante informatie over een klant tot hun beschikking hebben, de klant het beste kunnen helpen. Ook kunnen geplande contactmomenten en acties het contact met de klant warmhouden. Sommige organisaties kennen een waarde toe aan klanten om de prioriteiten binnen hun CRM te bepalen. Er bestaan een aantal grote CRM-oplossingen, waaronder SAP, Oracle en Salesforce. Ook een CRM-systeem op maat gemaakt voor de organisatie is een mogelijkheid. Veel CRM-systemen zijn gekoppeld aan het internet. Hierdoor is het systeem beter toegankelijk voor medewerkers door de hele organisatie. Het maakt het ook eenvoudiger om informatie te ontsluiten naar het web, bijvoorbeeld om een besloten online klantenomgeving aan te bieden. Een mogelijk onderdeel van Customer Relationship Management is after sales.
Wat is CRM? Customer Relationship Management Salesforce Nederland.
Daar hoef je geen dure infrastructuur voor in te richten. Doordat iedereen op hetzelfde platform werkt met dezelfde tools, formats en rapporten wordt samenwerken een stuk simpeler. Medewerkers in verschillende teams, op andere locaties en zelfs in andere landen houden eenvoudig contact met elkaar, bijvoorbeeld om gegevens te delen die van belang zijn voor de bedrijfsbrede salesactiviteiten. Bekijk een CRM in actie. Deze interactieve rondleiding laat zien hoe Salesforce CRM je manier van zakendoen kan transformeren. Volg de interactieve rondleiding. Dat was een hoop informatie! We zetten de belangrijkste punten in dit artikel nog even op een rij.: Definitie van CRM Customer Relationship Management: Hoe een bedrijf de relatie met potentiële klanten beheert. Wat meestal met CRM wordt bedoeld: De technologie waarmee bedrijven deze interacties volgen en analyseren. Met CRM wordt ook wel de strategie of het proces bedoeld. CRM is zo belangrijk omdat.
Direct marketing praktijkboek: tips, cases en adviezen Google Boeken.
Veelvoorkomende woorden en zinsdelen. aandacht aankoop aanpak abonnee achterkant actie adres adressenbestand advertentie allemaal altijd antwoordkaart belangrijk best beter bijvoorbeeld boeket cadeau call-to-action callcenter Citibank commerciële communicatie consument contact copywriter coupon Customer Relationship Management daarom database Delhaize direct mail direct marketing doet duidelijk e-mail e-mailadres e-mailmarketing echt Electrabel elke enkel enquête envelop ERIK euro extra folder fondsenwervers gaat gebruiken geschenk goed gratis hebt heel helemaal Hubo Humo imago informatie Infotainment kaart keer klanten en prospects klantenkaart klantentrouw Knack korting krant kreeg krijgt kunt loyalty magazine maken manier marketers mensen merk meteen misschien mogelijk mooi Nespresso nieuwe klant nieuwsbrief ontvanger onze persbericht persoonlijke Pop Poll premium prospect reageren relatie respons resultaten scherm simpel sturen tekst Test-Aankoop testen TIPS Touring trouwe klanten Tyco uw aanbod uw boodschap uw brief uw doelgroep uw klant uw lezer uw mailing uw product vaak verjaardagskaart verkoper voordelen vragen vrouwen Want website werkt wilt zeker zelfs zo'n' zoals.
Bien.
De afkorting CRM staat voor Customer Relationship Management. Deze term is, met vele andere veel gebruikte moderne termen, over komen waaien uit Amerika. In het kort betekend het klantrelatiebeheer. Vaak wordt de afkorting CRM gevolgd door het woord systeem, in dat geval is het software dat klantrelatiebeheer vergemakkelijk en netjes bijhoudt.
CRM Customer Relationship Management De 4 essenties van CRM.
De CRM-specialisten van Passionned Group helpen je graag met onafhankelijk advies en de implementatie van Customer Relationship Management. Verdiep je hier direct verder in CRM. De 7 grootste valkuilen in CRM en hoe er niet in te trappen. Bepaal de juiste KPIs voor jouw klanten en teams. Het klantperspectief van de Balanced Scorecard.

Contacteer ons